El Forn Sistaré de Reus ha rebut el guardó a La Llesca d'Or en acte celebrat a la terrassa de l'antiga fàbrica Damm de Barcelona. A la gran final hi van arribar els 62 forners 'top' de Catalunya, segons han exposat fonts de l'empresa, i tots van rebre un diploma acreditatiu. Reus hi era present per partida doble amb el forn de Ramón de la Fuente i els germans Pàmies-Sistaré.
Els finalistes de la nostra demarcació es van escollir a l'estació enològica de Reus, i a més a més del dos representats locals també hi va arribar el forn Griñó de l'Espluga de Francolí. La Llesca d'Or va néixer ara fa cinc anys, amb la voluntat de promocionar el pa artesà i premiar el millor forn de Catalunya. Les valoracions es fan, han assenyalat fonts de Forn Sistaré, "a partir de la qualitat del pa, però també és important l'obrador i la tradició del forn".
"Sorprès pel premi", s'ha indicat, Xavier Pàmies va recollir un guardó que acredita el seu pa de pagès com "el millor del país" i alhora puntua per a la tercera edició per la 'Ruta española del buen pan'. Aquesta és la primera vegada que la Llesca d'Or premia un forn de fora de la demarcació de Barcelona.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics