Dissabte, 13 de Juliol de 2024

El Reus Deportiu Virginias viatja al País Valencià per jugar contra l'Alcoi

08 d'Octubre de 2021, per Marc Busquets Obré
  • Una imatge d'un anterior enfrontament entre el Reus i l'Alcoi

    Cedida

Aquest dissabte, el Reus Deportiu Virginias es desplaçarà a la pista del PAS Alcoi en la jornada 4 de la Parlem OK Liga. El partit es podrà seguir en directe a OK Liga TV (YouTube) a partir d'un quart de 9 del vespre. El Reus Deportiu Virginias intentarà tornar al camí de la victòria després de l’ensopegada amb el Barça (3-8) de la setmana passda amb l’objectiu de mantenir-se a la part alta de la taula.

Amb dues victòries i una derrota fins ara, el Reus és a la quarta posició. Pablo Del Río, en declaracions als mitjans del club, ha dit que l’equip “no canviarà la seva filosofia de joc” davant l’Alcoi. “Intentarem proposar i no deixar jugar el rival”, ha afegit.

L’equip alacantí ha retornat a la màxima competició estatal amb bon peu. Ha sumat 4 punts de 9 possibles i ha competit amb nota tots els enfrontaments. De fet, els blanc-i-blaus també van fer un bon paper en la visita al Palau d’Esports en la Lliga Catalana (6-4).

Gonzalo Pérez és el màxim golejador de l’equip valencià amb sis dianes, una menys que el nostre jugador Raul Marín (7), màxim golejador de la competició.
Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges