Del 29 d’abril al 15 de maig, tindrà lloc a Reus les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Ganxet, organitzades per l’AEH de Reus i amb la participació de divuit establiments de restauració de la ciutat. Aquest dimarts, ha tingut lloc la seva presentació a les instal·lacions de Cellers Muller, amb la presència de representants de les entitats organitzadores i col·laboradores. Durant les jornades, els establiments participants oferiran un ampli assortiment de plats, tots elaborats amb arròs Bayo. L’empresa De Muller hi contribueix amb el seu vi.
En la presentació, la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha destacat “la importància d’iniciatives com aquesta, en què conflueixen els sectors públic i privat”. El president de l’AEH, Xavier Salvat, ha assenyalat que “cada establiment oferirà una interpretació culinària d’arròs, amb productes de qualitat”.
Per la seva banda, el restaurador Ferran Cerro ha mostrat la seva satisfacció perquè la nostra ciutat aplegui unes jornades gastronòmiques, i el president del Tomb de Reus, Jacint Pallejà, ha realçat la diferenciació dels productes del nostre territori i la necessitat de difondre’ls.
Els restaurants participants són: Ferran Cerro Restaurant, restaurant Tennis Monterols, bar restaurant Torbio, Moto Sport Cafè, Flaps, Restaurant Tennis Pàdel Reus Deportiu, restaurant Ma la vita, La Prioral Coffee House & More, Cal Serret, Vítric, Taberna Gastronòmica, La Lleona, Restaurant El Círcol, Peixateries Velles, Xivarri, Cafè Teatre del Centre, El Racó JP, restaurant l’Estel i Txaranga.
En l’acte, Jacint Pallejà, del Tomb de Reus i Víctor Perales, vicepresident de l’AEH de Reus, han signat el conveni de col·laboració entre les entitats.
Després de la roda de premsa, els pressents han pogut degustar un arròs elaborat per Francesc Cerro i maridat amb vi Muller.
En la presentació, la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha destacat “la importància d’iniciatives com aquesta, en què conflueixen els sectors públic i privat”. El president de l’AEH, Xavier Salvat, ha assenyalat que “cada establiment oferirà una interpretació culinària d’arròs, amb productes de qualitat”.
Per la seva banda, el restaurador Ferran Cerro ha mostrat la seva satisfacció perquè la nostra ciutat aplegui unes jornades gastronòmiques, i el president del Tomb de Reus, Jacint Pallejà, ha realçat la diferenciació dels productes del nostre territori i la necessitat de difondre’ls.
Els restaurants participants són: Ferran Cerro Restaurant, restaurant Tennis Monterols, bar restaurant Torbio, Moto Sport Cafè, Flaps, Restaurant Tennis Pàdel Reus Deportiu, restaurant Ma la vita, La Prioral Coffee House & More, Cal Serret, Vítric, Taberna Gastronòmica, La Lleona, Restaurant El Círcol, Peixateries Velles, Xivarri, Cafè Teatre del Centre, El Racó JP, restaurant l’Estel i Txaranga.
En l’acte, Jacint Pallejà, del Tomb de Reus i Víctor Perales, vicepresident de l’AEH de Reus, han signat el conveni de col·laboració entre les entitats.
Després de la roda de premsa, els pressents han pogut degustar un arròs elaborat per Francesc Cerro i maridat amb vi Muller.
Etiquetes:
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics