La reconeguda Guia Gourmand de 2021 s’ha presentat oficialment al restaurant Caravista de Lleida. L’acte l’ha apadrinat el xef Xixo Castaño, del restaurant Malena, de Gimenells, a La Terra Ferma (una estrella Michelin). Un esdeveniment on hi ha estat presents Paco Cerdà, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, el diputat Jordi Verdú i el director de l’Escola d’Hostaleria de Lleida, Xavier Tarragona.
La Guia Gourmand, tot un clàssic del periodisme gastronòmic català i que encapçala el periodista Fèlix Llovell, juntament amb Ramón Segú, fotoperiodista, ha lliurat els guardons en la seva 30a edició corresponent al 2021.
Els premiats d’enguany han estat els següents. Com a xef de l’any 2021, el distingit és Mateu Blanch, del restaurant Caravista, de Lleida; el restaurant de l’any 2021 és l’Original Experiències gastronòmiques, de Cambrils; el restaurant revelació de l’any 2021 és Ferran Cerro restaurant, de Reus; el celler de l’any 2021 és el Celler Raimat, de Lleida.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics