Dimecres, 13 de Novembre de 2024

Investiguen perquè la botifarra i l'hamburguesa puguin ser integrades en el context d'una dieta cardiosaludable

L'empresa Embotits Salgot i la seu de Reus del centre tecnològic Eurecat desenvolupen a través d'un consorci una estratègia per millorar el perfil nutricional de productes derivats del porc

28 de Gener de 2019, per Redacció
  • L'hamburguesa i la botifarra com a aliments cardiosaludables, objectiu de la recerca

    Cedida

L'empresa Embotits Salgot i la seu de Reus del centre tecnològic Eurecat (membre de Tecnio) investigaran el desenvolupament d'una estratègia funcional destinada a millorar el perfil nutricional de productes derivats del porc, en els formats de botifarra i d'hamburguesa, "dins de la tendència global en alimentació, que cada vegada està més orientada cap al consum d'aliments que aportin beneficis per a la salut", s'ha exposat aquest dilluns a través d'un comunicat.

Per això, s'ha creat el consorci PIG-MALION, que se centrarà en l'aportació d'innovacions "perquè la botifarra i l'hamburguesa puguin ser integrades en el context d'una dieta cardiosaludable per aquelles persones que consumeixen habitualment aquest tipus de derivats carnis", s'ha subratllat.

Amb aquest propòsit, Salgot i Eurecat plantegen "la reformulació dels productes derivats del porc, amb la substitució qualitativa i quantitativa de greix animal, a la vegada que s'incorporen ingredients bioactius que milloren el perfil nutricional i saludable", ha explicat la investigadora de la Unitat de Nutrició i Salut d'Eurecat Noemí Boqué.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics