El CF Reus guanya per la mínima al Cornellà

02 d'Agost de 2017, per Redacció
  • Jorge Miramón, durant el partit amb el Cornellà

CF Reus

El CF Reus ha sumat la segona victòria de la pretemporada després de superar per 1 gol a 0 la UE Cornellà de Segona Divisió B, en un duel que finalment s'ha disputat a l'Estadi Municipal. El conjunt visitant ha aconseguit crear perill en les primeres accions de l'enfrontament. De mica en mica, però, els roig-i-negres han anat trobant l'àrea rival, disposant de diverses ocasions per marcar. La més destacada, un u contra u d'Edgar Hernández que el porter visitant ha resolt en dues intervencions.

El 0-0, amb el qual s'ha arribat al descans, s'ha desfet a l'inici de la segona meitat, concretament al minut 53, quan Ricardo Vaz ha aprofitat una pilota al balcó de l'àrea per connectar una bona rematada ajustada al pal dret de la porteria del Cornellà. El CF Reus ha seguit buscant el gol, però els intents dels roig-i-negres no han servit per ampliar l'avantatge. Finalment, els reusencs han pogut tornar a assaborir el triomf després de caure en els dos últims compromisos contra equips de Primera Divisió, el Villarreal CF i l'Athletic Club.

La pròxima cita per als homes d'Aritz López Garai serà dissabte vinent a la Ciutat Esportiva del València CF (19.00 hores). Contra el filial valencianista, el CF Reus disputarà el cinquè amistós d'aquesta pretemporada. Per ara, el balanç és de dues victòries i dues derrotes.