El femení de la Fundació endossa un contundent 5-0 al Sant Cugat FC

12 de Febrer de 2023, per
  • Imatge del partit entre el femení de la FFBR i el Sant Cugat

Xavi Guix

Gran victòria del Reus femení davant del Sant Cugat per 5 a 0 gols. Marc Mestres ha apostat per a Isa Margalef a l'extrem esquerre per a pal·liar la baixa d'Irati Lazcano, amb molèsties. Després d'uns minuts inicials de tanteig, el primer gol ha arribat amb una bona combinació d'Isa i Natalia, que ha centrat amb la cama esquerra perquè rematés Sorribes. A partir d'aquest moment han començat a carburar les triangulacions entre Margalef, Salvat i Álvarez, permetent tres gols gairebé consecutius. El més destacat ha sigut el segon gol d'Isa Margalef, la lateral reconvertida aquest diumenge en extrem, que ha marcat de semi volea des de la frontal de l'àrea. Aquests minuts han sigut claus per a deixar sentenciat el partit a la primera part, tot aprofitant la falta de contundència en el joc aeri de les visitants, que han vist com marxaven als vestuaris amb un parcial de 4 gols a 0.

A la represa, el Sant Cugat ha fet una passa endavant, intentant aprofitar els canvis reusencs i la baixada d'intensitat local per  fer una pressió en bloc alt, tot i que no ha pogut tenir continuïtat a l'hora de xutar a porteria. Qui sí que ha trobat el premi del gol ha sigut Margalef per tercera vegada al partit, aprofitant una bona passada de la mort, amb la que ha firmat el seu “hat-trick” perfecte (un gol amb la dreta, un de cap i un altre amb l'esquerra).

L’entrenador de l’equip, Marc Mestres, ha destacat que "els tres gols que han arribat de manera consecutiva ens han donat tranquil·litat en el marcador". També admet que "la línia de joc és molt bona", i ressalta que les claus passen perquè "les laterals tinguin amplitud i arribada per línia de banda, o que les extrems tinguin oportunitats d'un contra u". La jugadora Esther Barberà també s'ha pronunciat en aquesta tònica, tot admetent que "hem jugat una de les millors primeres parts de la temporada aquí a l'estadi", i també que "encara queda molta temporada i hi ha un component mental molt important en aquest tipus de competicions".

A les roig-i-negres les espera un calendari exigent. Encara que la setmana vinent descansin, en pròximes dates rebran a l'Estadi Municipal el Fontsanta, tercer classificat, i visitaran el Llevant Les Planes B.