El Reus Deportiu venç el Calafell

07 d'Abril de 2022, per Reusdigital.cat
  • El Reus Deportiu Virginias s'ha endut el derbi territorial contra el Calafell

Reus Deportiu Virginias/ Twitter

El Reus Deportiu ha guanyat el CP Calafell per 6-3 a la 25a jornada de l'actual Parlem OK Lliga. Després de guanyar a la pista del Girona, dies enrere, l'equip de Jordi Garcia s'ha emportat el derbi territorial disputat aquest passat dimecres al vespre.

Ha obert la llauna al minut 3 el local Sergi Aragonès, si bé el bloc visitant ha empatat just un minut després, a través de Martí Casas. Més endavant, i en transformar una falta directa, el conjunt visitant s'ha avançat a l'electrònic.

Amb la desena falta del Calafell, el roig-i-negre Marc Julià ha aconseguit el 2-2 amb el qual s'ha arribat al descans del matx. A la represa, altre cop Aragonès ha vist porteria, en aquest cas al minut 26, per tornar l'avantatge als locals. Cinc minuts després hi ha tornat, tot situant el 4-2 al marcador.

David Gelmà ha fet el 5-2 després de fallar una falta directa; el propi jugador ha anotat el 6-2 en ple domini roig-i-negre. El Calafell ha reduït distàncies amb el 6-3, de penal transformat per Martí Casas, just abans del xiulet final.

Amb el triomf el derbi, el Reus Deportiu Virginias és quart a la classificació, amb 47 punts, tres més que el Lleida, el cinquè.