Dijous, 28 de Març de 2024

La Cambra organitza un curs d'iniciació a l'elaboració casolana d'aiguardents, licors i destil·lats

El programa, a més, amplia el coneixement cultural de l'aiguardent a Catalunya i a la resta del món

13 de Maig de 2016, per Redacció
  • Imatge de l'edició anterior

    Cedida

Dins de la programació paral·lela de la Reus viu el vi 2016, el dimecres 25 de maig la Cambra de Comerç de Reus ha programat un curs d’Introducció a l’elaboració casolana d’aiguardents, licors i destil·lats. Aquesta formació serà impartida per Joan Carbó, enginyer agrícola (UPC) i màster en enologia (URV), responsable del projecte de recuperació de begudes espirituoses 'Esperit Roca' (El Celler de Can Roca), propietari de la destil·leria Master Blends, i assessor de projectes del sector.

A més d'ampliar el coneixement general sobre la cultura de l’aiguardent a Catalunya i el món, la programació del curs s’emmarca en el conjunt d’activitats de difusió que Joan Carbó realitza per donar a conèixer el Manifest de la Ratafia, tot a un preu de 20 euros. Es tracta d’una iniciativa engegada pel Celler de Can Roca, el millor restaurant del món segons la revista Restaurant Magazine, la Confraria de la Ratafia de Santa Coloma de Farners i la Fira de la Ratafia de Besalú amb l’objectiu de reivindicar les begudes espirituoses casolanes com a Patrimoni Immaterial, així com promoure-les com a eina per compartir i crear cohesió social, entre altres. Podeu ampliar la informació de la iniciativa al web de la confraria.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics