Vermuts Miró presentarà el nou 'Tronat', el primer cremat de vermut, durant el Gastronadal de Reus, que se celebra del 27 de desembre al 4 de gener, a la plaça del Mercadal. La marca oferirà una degustació d’aquesta nova variant del tradicional cremat, que substitueix el rom pel Vermut Etiqueta Negra de Miró, que va guanyar el Premi Vinari d’Or en la convocatòria dels Premis Vinari 2016. Es tracta del vermut amb més grau que elabora Miró, que s’enriqueix amb fruites com el pomelo i la taronja i un polsim de vainilla.
La presentació és farà el primer dia del Gastronadal, que es el dimarts, 27 de setembre, a l’estand de Vermuts Miró, que oferirà la corresponent crema en una cassola de terra. A partir d’aquest dia, el Tronat es podrà degustar cada vespre, al mateix lloc, fins al dimecres, 4 de gener.
La denominació d’aquesta nova beguda, el 'Tronat', fa referència a l’esclat de la Tronada per la Festa Major de Sant Pere, que té lloc a la plaça del Mercadal, tot afegint un acabament que recorda la sonoritat de la paraula ‘cremat’.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics