Ingredients per a dues persones
Dos trossos de bacallà dessalat de 200 grams, dues cebes petites, dos tomàquets madurs, un grapat de panses, tres o quatre prunes i orellanes, un grapat de pinyons, dos grans d'all, un ou dur, mistela, sal, oli d'oliva i farina.
Elaboració
Enfarineu el bacallà i fregiu-lo. Bulliu l'ou en un pot amb aigua i un bon grapat de sal durant 10 minuts.
Peleu-lo i talleu-lo per la meitat. Peleu també les cebes i talleu-les en juliana. En una cassola amb sis cullerades d'oli poseu a daurar els alls, afegiu-hi la ceba i deixeu-la a foc lent fins que estigui molt confitada.
Incorporeu-hi les panses, els pinyons, les prunes, les orellanes i afegiu-hi també la mistela.
Deixeu-la reduir, i un cop reduïda poseu-hi els tomàquets ratllats. Deixeu-ho al foc durant 10 minuts. Disposeu els trossos de bacallà i l'ou dur tallat per la meitat en una safata.
Cobriu-ho amb la salsa catalana i enforneu-ho durant 10 minuts.
Bon profit!
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics