Dilluns, 25 de Novembre de 2024

Bacallà a la catalana per al Divendres Sant

31 de Març de 2023, per Reusdigital.cat
  • Per Divendres Sant, bacallà a taula

    MBO

Ingredients per a dues persones

Dos trossos de bacallà dessalat de 200 grams, dues cebes petites, dos tomàquets madurs, un grapat de panses, tres o quatre prunes i orellanes, un grapat de pinyons, dos grans d'all, un ou dur, mistela, sal, oli d'oliva i farina.

Elaboració

Enfarineu el bacallà i fregiu-lo. Bulliu l'ou en un pot amb aigua i un bon grapat de sal durant 10 minuts.

Peleu-lo i talleu-lo per la meitat. Peleu també les cebes i talleu-les en juliana. En una cassola amb sis cullerades d'oli poseu a daurar els alls, afegiu-hi la ceba i deixeu-la a foc lent fins que estigui molt confitada.

Incorporeu-hi les panses, els pinyons, les prunes, les orellanes i afegiu-hi també la mistela.

Deixeu-la reduir, i un cop reduïda poseu-hi els tomàquets ratllats. Deixeu-ho al foc durant 10 minuts. Disposeu els trossos de bacallà i l'ou dur tallat per la meitat en una safata.

Cobriu-ho amb la salsa catalana i enforneu-ho durant 10 minuts.

Bon profit!

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics