Dimarts, 09 de Juliol de 2024

Sergi Roberto, disposat a abaixar-se el sou a la meitat per seguir al Barça un any més

26 d'Abril de 2022, per
  • Sergi Roberto en una imatge d'arxiu

    FB

El futbolista reusenc Sergi Roberto té pràcticament lligada la seva renovació amb el FC Barcelona per una temporada més. Per segellar-la, estaria disposat a abaixar-se el sou a la meitat, segons han exposat diversos mitjans sense que el club ho hagi confirmat encara. 

El futbolista, de 30 anys, està sortint d'una llarga lesió i acaba contracte al juny. La renovació pactada allargaria el seu vincle amb el Barça fins a la conclusió de la temporada 2022/ 2023.

Quant a les raons que explicarien la renovació, que ha estat encallada durant mesos, cal tenir en compte que el tècnic Xavi Hernàndez compta amb el futbolista, que aquest no hauria rebut cap oferta interessant per jugar en un altre equip i que hauria assumit que la delicada situació econòmica de l'entitat barcelonista fa necessària aquesta concessió. 

Roberto va debutar amb el primer equip del Barça el 2010, quan tan sols tenia 18 anys. Des de llavors, ha disputat més de 300 partits. Pel que fa a l'actual campanya, no juga des de la primera volta, a l'octubre de 2021, quan a Vallecas es va retirar del terreny de joc per unes molèsties físiques. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges