Diumenge, 13 d'Octubre de 2024

Victòria treballada del Roig-i-negre FC

05 de Febrer de 2023, per Reusdigital.cat
  •

El Roig-i-negre FC ha guanyat per 2-1 a la Selva del Camp FC, aquest diumenge, al camp municipal del districte 5è. Els visitants s’han avançat en el marcador al minut 18, amb un gol de Gómez. Els reusencs no s’han posat nerviosos i han insistit a buscar l’empat, que ha arribat al minut 27, amb el gol d’El Moudden.

A la segona part, l’entrenador del Roig-i-negre ha fet tres canvis que han donat bon resultat. En una jugada a pilota parada, al minut 56, Jaramillo ha fet el gol de la victòria local. El pròxim cap de setmana, els reusencs es desplaçaran al camp del Miami FC.

Pel que fa al Mas Pellicer UDC, va guanyar al Porrera UE per 1-8, i la Unió Astorga va perdre amb el Bonavista per 4-0.