Dimecres, 11 de Setembre de 2024

Les errades defensives del CF Reus donen la victòria al Llosetí

Els roig-i-negres perden per 2 gols a 1 a les Illes

13 de Març de 2016, per Josep Gallofré
  • Instant del partit d'aquest diumenge

    CF Reus Deportiu

El CF Reus no ha pogut tornar de les Illes Balears amb els 3 punts. Els roig-i-negres han perdut per 2 gols a 1 contra el Llosetí, en un partit on els balears han capgirat el marcador. D'aquesta forma, el Vila-real s'alluny a 5 punts de la classificació, després de vèncer amb comoditat al Badalona.

El partit s'ha iniciat plàcid per al CF Reus Deportiu, quan Edgar Hernández ha encetat el marcador al minut 7. L'alegria, però, ha durat poc als roigs-i-negres ja que 6 minuts després Joan Salva ha empatat pel Llosetí, en un error defensiu del Reus. A partir del gol local, els roig-i-negres ho han intentat, però sencer encert. Al quart d'hora de joc, Fran Carbia ha fet un xut tou que el porter Mingo ha aturat sense problemes, i poc després Edgar Badia ha hagut d'actuar en un xut des de la frontal de l'àrea.

El partit era prou vistós i ha donat la sensació que el gol del Reus havia d'arribar ja que disposava de més possessió de la pilota. Al 25, Mingo ha salvat el segon gol dels reusencs en una jugada individual de Ramon Folch. A partir de la mitja hora de joc, però, el ritme ha baixat i cap dels dos equips ha tingut clares oportunitats per trencar la igualtat.

La represa ha estat més ensopida, i negra per al CF Reus. Només començar, al minut 48 i en una nova errada en defensa, Salvà ha fet el segon del Llosetí, un gol que finalment donaria la victòria als mallorquins. Els reusencs no han sabut reaccionar amb el gol, i han abusat en alguns moments del joc interior i les passades llargues. Per la seva banda, els locals s'han limitat a defensar i a mantenir-se ordenats per defensar el resultat. Natxo González ha donat entrada a David Haro, Ricardo Vaz i Colorado per intentar arreglar la situació, però tampoc ha estat possible. Al 81, Edgar Hernández ha tingut l'empat, però el seu xut ha marxat per damunt de la porteria. L'encontre ha acabat amb un córner favorable al Reus i amb l'esclat d'alegria dels locals, que continuen vius en la seva lluita per la permanència.

Per la seva banda, el CF Reus haurà de pensar ja en el pròxim encontre. De nou, un altre desplaçament al complicat camp del Mini Estadi, per jugar contra el Barça B.

Fitxa tècnica:

CD Llosetí: Mingo, Campins, Pol, Mairata, Rigo, Cristian, Lirola, Alomar, Salvà (Junior, 63′), Thiago (Regis, 40′, Ramos, 86′) i Bibi.

CF Reus Deportiu: Edgar Badia, Cassamá (Haro, 76′), Ángel, Olmo, Moyano (Colorado, 76′), Dinis, Fran (Ricardo, 82′), Ramon, Edgar Hdez, Rafa i Fernando.

Gols: 0-1, Edgar Hdez (7′); 1-1, Salvà (13′); 2-1, Salvà (48′)

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges