Dissabte, 03 d'Agost de 2024

L'Agència Reusenca Espacial anuncia que l'Speteck no s'enlairarà a Reus

L'ARE ha provat de portar l'acte al Morell i Tarragona

23 de Desembre de 2016, per Redacció
  • Imatge d'arxiu de l'Speteck

    Reusdigital.cat

El Ball de Diables de Reus i l'Agència Reusenca Espacial (ARE) han anunciat que enguany no es podrà fer l'intent d'enlairament de l'Speteck VIII. L'ARE informa que la matinada del divendres, 16 de desembre, es va segrestar el pilot que havia de portar el coet a Mart, mentre treballava a la pista de gel de la plaça de la Llibertat. "Se l'ha segrestat per una conxorxa 'soviètica-yankee-pelacanyes' per evitar el triomf ganxet en la carrera especial".

Així mateix, argumenten la poca implicació "política i econòmica" de l'Ajuntament de Reus, ja que "volen destinar els milions d'euros de cost d'aquest projecte" a la Capital de la Cultura Catalana. Segons expliquen, l'ARE ha rebut la proposta d'anar al Morell, com ja va passar amb la Mandriliada i el Pintor Rock, però "la petroquímica al costat feia difícil l'enlairament". Així mateix, l'Agència Reusenca Espacial també ha rebut la trucada de Tarragona per enlairar l'Speteck a la riba del Francolí el 2017, com a "gran acte d'aquest barri l'any vinent, en substitució dels Jocs del Mediterrani".

L'ARE també denúncia la falta de "suport logístic" per part de l'Ajuntament de Reus. "Hem vist com la seva pista d'enlairament a la plaça de la Llibertat estava ocupada per una pista de gel i per un tobogan de l'Aquopolis gelat per on la gent es tira amb un dònut de plàstic". L'entitat no veu factible traslladar-se a la plaça de Prim, ja que l'enlairament "provocava un gran temor per un incendi al Teatre Fortuny i el Círcol".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (3)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Antonio Zaragoza Mercade  24 de Desembre de 2016

L'EPETEC I "EFEMERIDE" QUE VA SER

No val la pena que faighi cap comentari, aquells "SAVIS" van tidre una idea molt genial i ben planteijada. Reciordo que quan als inmciis de la instauracio del Carnavall vam procura mandintre la cvosum, pero finalment sen ha anat a norris. Podrien ser moltes les culpas pero jo les resumiria es de que no l'han sapigut portar, ideas (casi carrinclones) que nomhn asapigut buscar "esponsors". inclus la mateixa "moguda" del vermut de Reus. Penso que no sen ha sapigut mes i ha "fallat" invent. Com diu l'Enrich Boque, que cadascu se pagui el seu ,vol dir que en tot se necesita sacrifici, de totes maneras l'Ajuntament, no se com te panteijades les ajudes, peropensdo que en ocasions ,ajuda a qui pot o a qui vol. desconec la situació. Es de esperar que l'oposicio es qui tre que fegilar, en orimer lloc, mantyindre les costums tradiciomal i de tant en tant, recordar que si be Reus comença als Barris, s'ha de preocupar de que lo ,del Centre tambe ha de tindre certa atenció. Lamento ,com a fundador de l'Espetc que sen haigi anat a norris. Ho sento,com un resusenc mes.

Felip Boqué  24 de Desembre de 2016

De peus a terra

Si no saben fer-ho sense diners públics que no ho facin. Cada ú que es pagui la seva festa.

Juan Antonio Carricondo Oyonate  23 de Desembre de 2016

La conya està prou bé!

Quina pena i quina llàstima: un any sense l'Espetec. Esperem que ens toqui la Grossa i es puguin fer nous enlairament i més i millor si participa un 'periodista' de renom.

Reportatges