Dimarts, 10 de Setembre de 2024

A Valladolid cal viure una bona tarda de Reis

El CF Reus visita el José Zorrilla, aquest divendres a les 4 de la tarda

05 de Gener de 2017, per Josep Gallofré
  • Natxo González, durant la roda de premsa d'aquest dijous

    Josep Gallofré

El CF Reus torna a competir en una data senyalada i en un estadi emblemàtic. Els roigs-i-negres s'enfronten, aquest divendres de Reis a les 4 de la tarda, contra el Real Valladolid al José Zorrilla.De ben segur que cos tècnic i jugadors haurien preferit quedar-se a casa amb la seva família, però el destí ha estat capritxós. La millor forma de celebrar aquest atípic dia de Reis seria tornar amb els 3 punts. Una altra prova de foc per l'equip de Natxo González davant d'un rival d'entitat amb història a Primera Divisió. De fet, però, els precedents d'aquesta temporada en aquests tipus de camps és positiu per al Reus, després de vèncer a Mallorca, Oviedo o empatar a Getafe i Zaragoza.

21 dies després, el CF Reus torna a la competició oficial. Amb 27 punts a la classificació, els reusencs es volen treure l'espina de l'última derrota del passat any, a l'Estadi davant de l'Elx. Tot i aquesta llarga aturada, Natxo González veu bé els seus i considera que "no tinc cap motiu per estar preocupat, però cal veure el rendiment que oferim divendres".

González només ha tingut bones paraules per al Valladolid, un equip que, segons el tècnic, "controla molts registres". El conjunt entrenat per Paco Herrera es fa fort a casa, només ha encaixat 4 gols en els darrers 9 partits a casa i té una mitjana d'1,5 gols per partit. Els castellans són 13 a la classificació, amb només 2 punts menys que els roig-i-negres. "Té un bon joc posicional, amb jugadors al mig del camp de qualitat per tenir la possessió", explica el tècnic de CF Reus, el qual afegeix que caldrà anar amb compte amb els contraatacs, ja que "són ràpids i desequilibrants". A més, el Valladolid ha fet un alt percentatge de gols des de centrades laterals, una situació que ha treballat Natxo González durant la setmana.

El fet de jugar en un clima fred no preocupa en excés l'entrenador del CF Reus. Així mateix, ha agraït el fet de jugar a les 4 de la tarda "perquè la temperatura serà més suau". "Dins del dolent, és un bon horari", admetia González en la roda de premsa anterior al matx.

Chrisantus, Alberto Benito i Vitor Silva seran baixa contra el Real Valladolid. Així, Máyor podria ocupar la referència en atac mentre que Campins podria ser el lateral dret titular. Per la seva banda, Silva es troba en la recta final de la seva lesió, i aquesta setmana ja ha fet gran part de l'entrenament amb tot el grup.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges