Diumenge, 15 de Setembre de 2024

El CF Reddis goleja el Bonavista

12 de Febrer de 2022, per
  • CF Reddis

Victòria per golejada del CF Reddis davant del Bonavista. Els homes de Marc Carrasco no han tingut pietat del rival i han vençut per 2 a 6 amb una gran segona part. Uri Benito ha avançat els visitants al minut 26. A poc per finalitzar el primer temps, Mohamed ha empatat pel Bonavista.

La segona part ha tingut color reusenc i el Reddis ha passat per sobre dels locals en tot moment. Només iniciar-se la represa, Òscar Morell feia pujar l'1 a 2. Al minut 55, Uri Benito feia el tercer dels reusencs i, al 63, Adrià Suárez el quart.

Tres minuts després, Llobet enviava l'esfèric al fons de la xarxa i anotava així l'1 a 5. El Bonavista retallava distàncies al 75, amb un gol obra de Soto. El Reddis, però, encara tindria temps d'anotar el sisè mitjançat Alexis, al minut 89.

Amb aquest resultat, el CF Reddis es manté líder del seu grup amb 45 punts. El pròxim encontre el disputaran a l'Estadi Municipal contra l'Altafulla.