Dimecres, 18 de Setembre de 2024

Victòria de prestigi del Reus Deportiu Virginias a Caldes de Montbui

13 de Febrer de 2022, per Reusdigital.cat
  • Imatge del Partit entre el Caldes i el Reus

Victòria treballada del Reus Deportiu Virginias a la pista del Recam Làser Caldes pel resultat de 3 gols a 4, en el partit jugat aquest dissabte a l’OK Lliga. Un doblet de David Gelmà i els gols de Raül Marín i Marc Julià van contrarestar els gols de Marcos Blanqué, Xavi Rovira i Sito Ricart. Amb els tres punts sumats, el Reus manté la tercera posició a la classificació amb 35 punts.

Amb un tir exterior, David Gelmà va obrir el marcador, al minut 16. Uns minuts abans, però, el mateix jugador havia errat un penal i es refeia amb una autèntica canonada. També Raül Marín va tenir l'oportunitat de marca a través d’una falta directa, després que Sito Ricart veiés la blava.

El jugador del Caldes Ferran Rosa tampoc va poder batre el porter Ballart en una falta directa per una targeta blava a Julià. I del 0-1 es va passar al 0-2, obra de Raül Marín després d’una gran combinació amb Sergi Aragonès. Els locals van agafar oxigen abans del descans. Sito Ricart va aixecar la bola davant Càndid Ballart dins l’àrea per enviar-la al fons de la xarxa (1-2).

Tot just començar la segona part, el Reus va cometre la desena falta. El local Xavi Rovira va aprofitar-la per empatar a dos gols. El guió del partit hauria pogut canviar si Ferran Rosa hagués transformat un penal, poc després. El mateix jugador va provocar una falta directa i Marc Julià, amb molta qualitat, va superar el porter Camps i posar de nou el Reus en avantatge al marcador (2-3).

Gairebé un minut després, amb un aixeca i pica, Marcos Blanqué va restablir l'empat (3-3). Amb igualtat sobre la pista, va aparèixer de nou David Gelmà per sorprendre amb un potent tir exterior que significaria la victòria i  els tres punts del Reus al pavelló Torre Roja (3-4). Restaven 11 minuts pel desenllaç, però l’electrònic ja no es va moure més. El Caldes va buscar l'empat a la desesperada, fins i tot, amb el canvi del seu porter per un jugador més a la pista. Finalment, victòria de prestigi del Reus Deportiu Virginias abans de rebre el Liceo de la Corunya, dissabte vinent, al Palau d’Esports.