Divendres, 19 d'Abril de 2024

Bons Reus: tothom hi guanya

13 d'Octubre de 2020, per Pau Salvadó

Històricament, la nostra ciutat és un referent en comerç de proximitat. I, també, en les campanyes per estimular-lo. Se n’han fet moltes i de molt encertades, en els últims anys, i ara en tenim en marxa una d’una gran importància: els Bons Reus. Una iniciativa molt positiva de l’Ajuntament -en coordinació amb la Cambra de Comerç i les associacions de comerciants- que té com a objectiu injectar diners al sector oferint importants descomptes als nostres clients. Era necessari un gest com aquest en un any que està sent molt complicat per a tothom. Tots plegats ho hem d’aprofitar. 

M’atreviria a dir que aconseguir que les reusenques i els reusencs i, també, moltes persones del nostre radi d’influència geogràfica, apostin pel comerç tradicional de Reus és una qüestió d’interès general. Perquè les botigues a la nostra ciutat són alguna cosa més que un sector econòmic molt important que genera llocs de treball i crea riquesa. El comerç de Reus contribueix, en molt bona mesura, l’ànima de la ciutat. Si volem, com hem tingut històricament, uns carrers plens de vitalitat i escalfor humana hem de tenir un comerç tradicional sostenible i plenament actiu. 

I els Bons Reus ens ajuden en aquest moment tan complicat amb un extra de vendes que suposa una injecció directa a la nostra liquiditat, però sobretot perquè tornen a posar en valor aquest indiscutible tresor que suposa per a la nostra ciutat el nostre teixit comercial. I, perquè no dir-ho, perquè amb els Bons Reus som més competitius davant el comerç electrònic i això ens permet captar nous clients. 

Per tant, amb els Bons Reus tothom hi guanya. El sector, pels motius esmentats; els consumidors perquè poden accedir als productes amb uns descomptes extraordinaris, amb preus molt competitius, i amb la mateixa excel·lència en el servei de sempre, que és la gran senya d’identitat dels comerços de Reus; i la ciutat perquè protegeix un sector econòmic que, com dèiem, aporta alguna cosa més que generació de riquesa. 

Vull agrair a tots els actors d’aquesta campanya la seva implicació. A l’Ajuntament per impulsar la idea i fer-ho d’una manera àgil, amb una eina informàtica capdavantera que ja ha suscitat interès fora de la ciutat. Als establiments per acollir-s’hi i posar-ho fàcil. I als consumidors per respondre a la crida, entenent que implica quelcom més que descomptes, perquè comprar a prop de casa és comprar bé, però també contribuir a conservar un model de ciutat, una manera de ser. Pels que encara no ho heu provat, queden dies de campanya. Animeu-vos-hi!

Pau Salvadó és coordinador de la Comissió de Comerç de la Cambra de Reus

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics