Dilluns, 27 de Maig de 2024

Fora!

29 d'Abril de 2016, per Xavier Guarque

El senyor Rajoy acusa el senyor Sánchez d'haver bloquejat el govern, per no haver-lo secundat. Hagués ajudat el senyor Rajoy al senyor Sánchez amb els papers a la inversa?

El senyor Sánchez acusa el senyor Iglésias de no ser prou d'esquerres per no unir-se-li per un pacte d'esquerres. Que en te d'esquerres Ciudadanos com perquè abans hi signés un pacte, que el condicionava cap a una entesa amb altres grups?
Ara, que el globus els ha esclatat als nassos, ningú reconeix que la culpa potser és de cadascú. Del senyor Rajoy, perquè aquests darrers quatre anys no ha fet res, però res, per ara estar en condicions de demanar asseure's amb algú, i del senyor Sánchez, perquè ha volgut asseure's amb qui els altres no s'hi asseurien mai.

Com i que poden explicar als votants perquè tornin a anar a votar-los? I als mítings, qui hi anirà a més dels que hi estan obligats a aplaudir? A escoltar què?

Tindran la poca vergonya de tornar a pregonar que faran això i allò, per després no despertar l'empatia necessària per aconseguir els necessaris suports per fer govern. Empatia seria la part humana, perquè després hi ha la part política, la de parlar, de negociar, de pactar, de cedir. Si de la part humana van tots bastant fluixets, no cal dir que de la part política ni en saben, ni volen.

Després de la nefasta sensació mostrada aquests quatre mesos per tots, ara resulta que, començant pel senyor Rajoy, això no ha estat un fracàs.
Ha dit, ell el primer, perquè després aniran venint la resta, que d'aquest temps tots els partits n'han de prendre nota i aprendre'n. N'haurà pres nota i n'aprendrà ell, que s'ha afanyat a proclamar que segueix com a candidat i amb el seu programa? Però, com quedem? Potser sí que, com després de l'escrutini tots surten dient que han guanyat, és capaç de creure's que, després del que ha fet els quatre anys, i després de la ineptitud demostrada aquests quatre mesos, no cal tocar res.
I la resta? Sense dubte aniran sortint tots amb els mateixos discursos i les mateixes cares. Com si aquí no hagués passat res.

A veure si ho entenen tots plegats. El 20D els electors espanyols els hi van encarregar una feina, la de posar-se d'acord per governar España. Aquesta feina ningú l'ha sabut fer, ningú ha volgut, o no ha tingut ni l'actitud ni la capacitat, per tant... Fora! Ho han entès? Fora! i noves cares, nous discursos i nous programes i arguments.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (3)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Clara  30 d'Abril de 2016

no n'hi a prou, el poble s'ha de despertar

No n'hi ha prou de noves cares, nous discursos, nous programes i arguments, primer s'ha de tenir clar a què es vol, si continuar en aquest sistema en qui mani el que mani en més o menys grau faran el mateix o el poble és prou valent per exigir als que es presentin siguin capaç de capgirar el sistema, que deixin de manipular-nos el capital i els seus complisses i sigui el poble que recuperin la seva sobirania

ep  29 d'Abril de 2016

por una vez

Por una vez estoy casi de acuerdo con el Sr. Guarque. Si no fuese porque se olvida de que hay otros partidos , los que al le gustan, que no están ni se les esperan.

J. A. C. O.  29 d'Abril de 2016

Els polítics entenen el que volen!

Sempre trobaran una justificació, de paraula, per quedar nets. No volen sintonitzar amb les idees dels 'paganos' i votants. El sistema assegura que 1 milió o 10 milions sempre serveix per nomenar els càrrecs. Si només anessin a votar els partícips a les llistes i les seves families sortirien el mateix nombre d'electes. Amén.

Reportatges