Dimecres, 26 de Juny de 2024

La gastronomia pren protagonisme al Nadal de Reus

Un total d'11 casetes ofereixen menjar, fins al proper 4 de gener

27 de Desembre de 2016, per Redacció
  • Casetes de Gastronadal, a la plaça del Mercadal

    Cedida

Les casetes de la plaça del Mercadal acullen, des d'aquest dimarts, el Gastronadal, un certamen de caire gastronòmic que es realitza per primer cop a la ciuat i compta amb onze participants, entre establiments de restauració i empreses relacionades amb la gastronomia. Els visitants poden tastar diferents especialitats culinàries, com tapes, llesques, creps, hamburgueses, cuina catalana, japonesa i mexicana, fins al pròxim 4 de gener, en horari de 12 del migdia a 3 de la tarda, i de 6 de la tarda a 9 del vespre, a excepció del 31 de desembre que només obrirà al migdia i l'1 de gener, que romandrà tancat.

Entre les empreses participants en aquesta primera edició del Gastronadal, el govern de Reus destaca la participació de Vermuts Miró, que en la línia d’innovar en l’evolució d'aquesta beguda, ofereix el nou 'Tronat', el primer cremat de Vermut. Durant els dies d'obertura del Gastronadal Vermuts Miró oferirà una degustació d’aquesta nova variant del tradicional cremat on es substitueix el rom pel Vermut Etiqueta Negra de Miró que va guanyar el Premi Vinari d’Or en la convocatòria dels Premis Vinari d’aquest 2016.

La crema del vermut s’enriqueix amb fruites com el pomelo i la taronja amb un polsim de vainilla. Pel que fa a la denominació d’aquesta nova beguda -el Tronat- Vermuts Miró ha volgut jugar amb els paraules 'tronada', fent referència a un dels elements més emblemàtics de la Festa Major de Sant Pere, amb un acabament que recorda la sonoritat de la paraula 'cremat'.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges