Dijous, 25 d'Abril de 2024

La gastronomia, protagonista al Mercadal

És la novetat gastronòmica de la campanya ‘Un Nadal de somni’

23 de Desembre de 2016, per Redacció
  • El Gastronadal forma part de la campanya 'Reus, un Nadal de somni'

    Cedida

La inauguració  del Gastronadal, un certamen de caire gastronòmic que s’organitza per primera vegada a Reus, es produirà el dimarts, 27 de desembre, a la plaça del Mercadal. El certamen compta amb onze participants, entre establiments de restauració i empreses relacionades amb la gastronomia, que oferiran una àmplia oferta de degustació amb diferents especialitats culinàries.

Els participants estaran ubicats a les casetes de fusta, que fins al 23 de desembre han acollit els expositors del Mercat de Nadal. L’obertura al públic serà del 27 de desembre al 4 de gener, de 12 del matí a 3 de la tarda, i de 6 de la tarda a 9 del vespre, a excepció dels dies 31 de desembre, que les paredes obriran només al migdia, i el dia 1 de gener, que el certamen romandrà tancat. El Gastronadal és una de les novetats de la campanya ‘Reus, un Nadal de somni’ i contribueix a reforçar l’oferta de restauració durant aquestes festes.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics