La inauguració del Gastronadal, un certamen de caire gastronòmic que s’organitza per primera vegada a Reus, es produirà el dimarts, 27 de desembre, a la plaça del Mercadal. El certamen compta amb onze participants, entre establiments de restauració i empreses relacionades amb la gastronomia, que oferiran una àmplia oferta de degustació amb diferents especialitats culinàries.
Els participants estaran ubicats a les casetes de fusta, que fins al 23 de desembre han acollit els expositors del Mercat de Nadal. L’obertura al públic serà del 27 de desembre al 4 de gener, de 12 del matí a 3 de la tarda, i de 6 de la tarda a 9 del vespre, a excepció dels dies 31 de desembre, que les paredes obriran només al migdia, i el dia 1 de gener, que el certamen romandrà tancat. El Gastronadal és una de les novetats de la campanya ‘Reus, un Nadal de somni’ i contribueix a reforçar l’oferta de restauració durant aquestes festes.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics