Dijous, 21 de Novembre de 2024

Economia | GASTRONOMIA

24/09/2024

El Forn Sistaré de Reus participa en les jornades gastronòmiques 'GastroDolç Flix'

D'aquí a un mes, el municipi de Flix tornarà a convertir-se en l'epicentre del món pastisser, la cuina dolça, els gelats i les postres amb la setena edició de GastroEbre, reanomenat enguany com GastroDolç...


Territori | SOCIETAT

10/09/2024

Retiren un intern condemnat per assassinat de la cafeteria dels funcionaris de Mas d'Enric

El Departament de Justícia ha retirat de forma preventiva un condemnat per assassinat de la cafeteria dels funcionaris de la presó de Mas d'Enric (El Catllar). CSIF havia alertat que se li havia assignat un...


Reus | CENTRES CÍVICS

26/06/2024

Els Centres Cívics de Reus romandran oberts durant l'estiu

Per primera vegada durant els mesos de juliol i agost els Centres Cívics de la ciutat romandran oberts matí i tarda i es convertiran en refugis climàtics on protegir-se de la calor durant l'estiu. A més de...


Economia | GASTRONOMIA

02/05/2024

Un restaurant de Cambrils entra a formar part de la Guia Michelin

El restaurant Hiu de Cambrils, del xef Sergi Palacín, poc més d'un any després de la seva obertura, ha estat seleccionat per la Guia Michelin 2024 en la categoria de restaurant recomanat. Aquesta...


Reus | BENESTAR

08/11/2023

Arriba a l'Espai Boule la Fira del Benestar amb activitats i tallers

La primera Fira del Benestar de Reus tindrà lloc aquest dissabte, 11 de novembre, a l'Espai Boule de Reus, amb entrada gratuïta. La fira estarà dedicada a la salut i al benestar integral, i permetrà...


El Camp | GASTRONOMIA

26/07/2023

El xef Sergi Palacín, del Restaurant Hiu, rep el reconeixement de l'Ajuntament de Cambrils

El xef Sergi Palacín, que va sortir de l'Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, ha estat reconegut per part de l’Ajuntament de Cambrils després d’haver guanyat el premi a la millor tapa sostenible...


Economia | GASTRONOMIA

23/06/2023

L'11a edició de Gastrotour de Salou, un 'èxit rotund'

L'11a edició de Gastrotour Salou ha arribat a la seva fi amb un "èxit rotund, després de 10 dies dedicats a explorar els sabors i la diversitat culinària", segons l'organització. Aquesta ruta...


Estiu | GASTRONOMIA

01/06/2023

Recepta: amanida camperola

L'amanida camperola és una deliciosa amanida típica de la cuina estatal, especialment d'Extremadura. Es caracteritza per ser una amanida completa i molt nutritiva, ja que combina una varietat d'ingredients...


Economia | GASTRONOMIA

24/05/2023

Una vintena d'establiments a la 15a edició de les Jornades Gastronòmiques del Pop de Mont-roig i Miami Platja

Les Jornades Gastronòmiques del Pop de Mont-roig i Miami Platja s’han convertit en un referent gastronòmic del municipi i de la demarcació. Enguany aquesta proposta arriba a la seva 15a edició i comptarà...


Economia | GASTRONOMIA

19/05/2023

Torna el 'Menja't el Mercat' a Reus amb una trentena de tapes

Menja’t el Mercat, la nit de degustació de tapes del Mercat Central, torna després del parèntesi obligat per la pandèmia i arriba enguany a la 10a edició. Els paradistes del Mercat Central organitzen la...