Dimecres, 26 de Juny de 2024

El PSC reclama un protocol urgent dedicat als pacients amb pròtesis defectuoses

La interlocutòria del jutge d'Innova posa de manifest que s'han col·locat pròtesis en mal estat subministrades per Traiber SL

02 de Maig de 2015, per JM.S. / Redacció
  • Francesc Vallès, primer secretari del PSC a Reus

    Reusdigital

El PSC de Reus proposa que s’activi un protocol urgent per facilitar informació als pacients de l’Hospital de Sant Joan amb pròtesis implantades durant els darrers tres anys, arran de la interlocutòria del Jutge d'Innova, que posa de relleu la implantació de pròtesis defectuoses subministrades per Traiber SL. El socialistes opinen que cal tranquil·litzar els pacients davant “els dubtes generats” per les notícies sorgides sobre el subministrament de l’empresa Traiber de pròtesis en mal estat al centre hospitalari.

Segons el PSC, és "inacceptable" que el govern municipal encara no hagi ofert cap missatge de tranquil·litat a la població, i reclama al govern que faciliti tots els instruments i canals possibles per tal que pugin articular les seves queixes davant d’aquest presumpte delicte contra la salut. Amb tot, val a dir que el govern ha convocat una roda de premsa d'urgència, aquest matí de dissabte. El mateix alcalde, Carles Pellicer, ha detallat que tots els pacients a qui se'ls hagin pogut col·locar pròtesis defectuoses ja estan avisats i se'ls està fent un seguiment més intensiu de l'habitual. 

A través del comunicat, els socialistes volen posar en valor la tasca dels treballadors de l’hospital, que  “malgrat les circumstàncies i gràcies a la seva professionalitat, garanteixen el servei assistencial de qualitat”.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges