Aquest passat dijous al vespre ha tingut lloc una nova edició del sopar de Primavera a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils. La trobada ha servit per presentar la creació de dues beques per als millors expedients de l'àrea de forneria i pastisseria. Es tracta de dotar els alumnes de les eines adequades per poder tenir accés a cursos amb els millors professionals del sector.
11 tallers per aprendre a fer pa
Aquesta és una iniciativa que surt de Forn Sistaré, i que "tanca un cercle que fa temps que es va iniciar". Des de fa temps, i segons s'ha apuntat des de l'empresa, aquesta ha ofert fins ara 11 tallers per ensenyar a fer pa als clients, però sobretot per ensenyar "de manera transparent com es treballa a l'obrador de Cal Sistaré".
"Sempre s'ha fet saber que la recaptació dels cursos es destinarien a una entitat", s'ha afegit, i l’escollida en aquest cas ha estat l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils. De manera que, "els diners que arriben a Sistaré per mitjà de gent que es vol formar es destinen als futurs professionals". Sistaré "sempre ha defensat la formació com a pilar fonamental del seu ofici i així ho demostra constantment formant-se també al costat dels millors", s'ha subratllat.
Les beques es lliuraran el proper 31 de maig, en l’acte d’entrega de les orles dels alumnes.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics