Dimecres, 10 de Juliol de 2024

El Reus FC Reddis comença l’any amb un triomf

08 de Gener de 2023, per
  •

El Reus FC Reddis ha guanyat per 1-0 a l’Ascó FC, en el partit jugat aquest diumenge al migdia, a l'Estadi municipal. La victòria ha estat més treballada del que es preveia, contra un equip que està situat a la part baixa de la classificació del grup 3 de Primera Catalana. De fet, els derbis territorials sempre són imprevisibles, i en el seu guió apareixen dificultats sobrevingudes. Tot i això, a la primera part, el Reus FC Reddis ha estat molt superior a l'Ascó FC, i ha arribat a generar mitja dotzena de molt bones ocasions per marcar, però cap s'ha materialitzat en gol.

A la segona part, al minut 46, els visitants han fet un pas endavant hi han gaudit de la millor ocasió per marcar. Això els ha esperonat, i a la segona part, l'Ascó s'ha mostrat un equip més competitiu. Tot i l’empenta visitant, els roig-i-negres han portat el pes del partit i han gaudit també de bones ocasions de gol. El premi local ha arribat al minut 78 amb el gol de Notario.

El mínim avantatge no ha canviat el plantejament dels jugadors de Mar Carrasco, que han continuat buscant la porteria contrària sense fortuna. En els últims minuts, l'Ascó ha buscat l'empat, però afortunadament per als reusencs no s’ha produït. El Reus FC Reddis és primer en solitari de la classificació amb 26 punts.