Dimecres, 14 d'Agost de 2024

167.735

11 de Desembre de 2020, per Marc Busquets

167.735 usuaris únics, al novembre. Aquesta és la xifra rècord de lectors assolida per Reusdigital.cat, segons l'Oficina de justificació de la difusió (OJD), al llarg del mes passat. Es tracta d'un èxit per als periodistes que som al mitjà, i quelcom que subratlla la consolidació del nostre model informatiu entre l'audiència del territori. A banda d'agrair el suport rebut a la nostra comunitat, si m'ho permeteu voldria fer algunes reflexions a propòsit d'aquests registres.

Tot el que ha envoltat la pandèmia ha generat un major interès pels mitjans. Més enllà dels números de la covid-19, però, hem intentat copsar altres històries sorgides arran del context que ens ha tocat viure. En els mesos del confinament domiciliari, Reusdigital.cat va fregar els 100.000 usuaris únics (març i abril), i sempre he sostingut que un cop entréssim en la 'nova normalitat' el repte seria el de mantenir els nous lectors que van arribar a consultar la nostra capçalera perquè hi van trobar quelcom diferent.

A banda, i si un fet ens distingeix com a mitjà de proximitat, és el de donar veu a tots els actors del teixit local i territorial. Ens aporten una visió global i refermen la nostra aposta per la pluralitat d'opinions i continguts. En aquest sentit, cal destacar el caràcter de servei públic de l'espai 'Digues la teva', una finestra oberta a la participació dels lectors, ja sigui per denunciar determinades situacions (moltes, últimament, lligades al suposat incivisme a Reus) o per esdevenir corresponsals que ens han exposat com es gestiona la pandèmia a l'estranger. 

I tot plegat, com sempre, amb una clara mirada reusenca. Reusdigital.cat mira d'explicar les coses de manera clara, directa i senzilla, i de passada tot analitzant quina rellevància pot tenir el que passa fora a la nostra ciutat. No és pas que ens mirem el melic, sinó que entenem la realitat i el que ens envolta des d'un prisma local. I en aquesta mirada hi ha la memòria, el passat d'una ciutat que ens agrada subratllar sense nostàlgia. De fet, és des d'allò que vam ser que convidem a mirar endavant per construir el que Reus pot ser. 

Un equip humà amb experiència i passió pel que fa, una ciutat viva i un audiència compromesa han fet de Reusdigital.cat el que és actualment. Un mitjà entre els més llegits del Camp, un mitjà que té camp per córrer i que hem fet avançar entre tots. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges