La quaranta-cinquena edició d'exproReus, que es durà a terme del 8 al 12 d'octubre, tornarà a apostar per la gastronomia, amb la presència d'una vintena d'expositors a la zona de restauració del Tasting Village, i a través de les exhibicions de cuina, en les quals participaran prestigiosos cuiners del país.
Així, destaca el 'showcooking' que oferirà Xavier Pellicer, qui va estar cap de cuina del restaurant El Racó de Can Fabes de Sant Celoni (3 estrelles Michelin) i que ha treballat en cuines tan prestigioses com la del restaurant Arzak de San Sebastián (3 estrelles Michelin) o la de l'Abac de Barcelona (2 estrelles Michelin). Pellicer també ha estat cap de cuina a restaurants francesos com Le Diamond Rose de Niça o Le Carré des Feuillants de París, tots dos amb 2 estrelles Michelin.
Actualment Xavier Pellicer és soci i assessor gastronòmic del restaurant Céleri de Barcelona, centrat en els productes ecològics de temporada. En el marc d'exproReus oferirà un showcooking divendres dia 9 d'octubre, a l'estand de Tarraco Group, que finalitzarà amb una conferència sobre cuina biodinàmica.
A banda de Pellicer, altres cuiners que participaran en aquestes exhibicions seran Gerson Ribal, del Restaurant Lizarran de Reus, Nacho Pous, del Xamfrà del Fòrum de Tarragona i el pastisser Adam Saez, de Xocosave de Riudoms.
Pel que fa al Tasting Village, els sectors presents en aquesta zona de degustació i venda de productes d'alimentació seran molt diversos: embotits artesanals, cerveses, pizzes, pasta, dolços i coques, formatges, vins, etc. Com a novetat d'enguany es crearà un espai chill out que estarà obert tots els dies de fira, de 8 del vespre a 11 de la nit i on s'oferirà un còctel diferent cada dia.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics